Drømmer du om en ny oplevelse?

390
0
SHARE
Island

Hvis du drømmer om en ny oplevelse, som du vil huske resten af dit liv, så er det værd at overveje en grupperejse. Ikke nok med, at du får lov til at se en anderledes kultur og natur, så får du også muligheden for at rejse med en gruppe mennesker, som du ikke kender på forhånd, men som er dér af samme grund som dig – for at opleve og socialisere. Hvis du er modig og tør at springe ud i det, så kan du få venner for livet.

Hvilken destination skal du vælge?

Når du booker en grupperejse, kan du vælge mange forskellige udgaver. Nogle af dem tilbyder en pakke, hvor I besøger flere lande, og andre er blot skræddersyet til et land. Der er også forskel på længden af rejsen og naturligvis også prisen. Hvis du ønsker en anderledes oplevelse og gerne vil besøge en destination, som du måske ikke umiddelbart har besøgt før, så kan du med fordel overveje en grupperejse til Island. Der findes forskellige slags rejser til Island, så du kan med fordel undersøge, hvilken type og længde, der passer bedst til dig.

Hvorfor vælge en grupperejse til Island?

Island er et stort land. Faktisk er den omtrent 2,5 gange Danmarks størrelse, hvilket betyder, at der er meget at udforske. Island byder på en fascinerende natur og kultur, som du med garanti vil blive overrasket over at opleve. Island er et af de mest aktive vulkanske områder i verden, og landet byder derfor på dybe grotter, aktive vulkaner og vulkankratere, som du skal udforske på din rejse. Når du vælger at tage på en grupperejse er fordelen, at du garanteret vil blive vist rundt af en guide, som kan fortælle nyttig information og historie om den islandske natur. Udover de fascinerende vulkaner og grotter, skal du naturligvis også opleve Islands gletsjere. Island rummer nemlig nogle af Europas største gletsjere, og isklatring er derfor en aktivitet, som flittigt bliver praktiseret hele året rundt. Faktisk har landet et areal af gletsjeris på over 11,6 mio. km2, hvilket er svimlende højt, når man tænker på landets størrelse.

Oplev et imponerende dyreliv

Når man besøger Island, vil det være en skam ikke at opleve de imponerende hvaler. Islands kyster og det kolde Atlanterhav huserer nemlig et rigt og mangfoldigt dyreliv, heraf mange forskellige hvalarter. Om sommeren færdes helt op mod 20 forskellige hvalarter, inklusiv blåhvalen, minkehvalen, spækhuggeren og pukkelhvalen. For at se hvalerne kan du booke en hvalsafari, som er tilgængelig over hele Island. Hvalsafarier er mindre hyppige i vintermånederne, men her vil du til gengæld kunne opleve fascinerende solnedgange, snedækkede bjergtoppe og måske endda nordlys.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here