FDM Travel

FDM Travel er ikke just et nyt rejsebureau. Tværtimod har de eksisteret i mange år. De har nemlig solgt rejser i mere end 70 år. Gennem deres mangeårige erfaring har de tilegnet sig en stor viden, der – kombineret med deres passion – medfører, at de udbyder rejser for enhver smag.

Timelesstravel.dk er hverken administreret eller associeret med FDM Travel

De har specialiseret sig i at skræddersy unikke kør-selv-ferier og veltilrettelagte rundrejser med rejseledere. De har stor viden om de oplevelser, der går uden om de traditionelle turistveje. De kender til de veje, der kan forvandle en lang kørestrækning til en smuk rute, der er fyldt med oplevelser undervejs.

Kredit: FDM Travel

FDM Travel anbefaler dog ikke blot vilkårlige ruter. De har selv kørt de veje, de anbefaler. Derfor garanterer de, at du vil elske dem, uanset om du vil på kør-selv-ferie til Frankrig eller på rundrejse i USA. Blandt det store rejseudvalg finder du ligeledes et bredt spektrum af afbudsrejser.

Bestem selv tempoet med en kør-selv-ferie

Der er adskillelige fordele forbundet med en kør-selv-ferie. Ikke dermed sagt, at det er noget for alle. Én af de klare fordele er, at du selv kan bestemme tempoet. Der er ikke nogen faste rejsetidspunkter, du skal tage højde for. Du kan derimod blot køre, når du har lyst til, og holde pause, når du har lyst.

Dette medfører, at du kan sprede køreturen ud over lige så lang tid, som det ønskes. Der er mange, der har et ønske om at bruge køreturen til at foretage stop undervejs. Derved kan man opleve mere af områderne, i stedet for blot at køre gennem dem.

Undgå stress og jag

Er du én af de mange danskere, der er træt af, at din ferie altid skal starte med stress og jag? I så fald bør du overveje en kør-selv-ferie via FDM Travel. Her skal du ikke blot tænke på, at du skal nå et fly, og efterfølgende transfer fra lufthavn til hotel, men kan tage dig god tid om turen.

Er du medlem af FDM, er der tilmed flere medlemstilbud at hente. Du kan spare penge på selve rejsen, men også på billeje. Hvis det lyder tiltalende, bør du tage et kig på afbudsrejser, som du kan finde hos FDM Travel. Her er du selv herre over tempoet, og du kan ligeledes komme på ferie til en lav pris.

Vær hurtigt ude, hvis du skal bestille en afbudsrejse

Hvert år er der mange danskere, der rejser på ferie i samarbejde med FDM Travel. Det er et meget populært rejsebureau, der arrangerer mange tusinde rejser hvert år. Derfor er du selvsagt nødt til at være hurtigt ude, hvis du vil sikre dig én af deres afbudsrejser, da der er rift om dem.

Ønsker du at bestille en ferie, er det vigtigt at sikre, at det er den rette ferie for dig. Det skal være en ferie, der er som skræddersyet til dig. Heldigvis er udvalget af afbudsrejser stort hos FDM, hvorfor du også kan finde en ideel løsning for dig. Dette er selvfølgelig gældende, uanset hvad dine ønsker er.

FDM har et stort udvalg af afbudsrejser

Hos FDM Travel kan de bryste sig af at have et stort udvalg af ferier. Derfor har de selvfølgelig også noget for enhver smag. Til trods for, at deres speciale er kør-selv-ferier, har de også et mindre udvalg af flyrejser. Dertil har de også et udvalg af rundrejser, der blandt andet afgår til destinationer som USA.

Der bør dog ikke herske tvivl om, at hovedparten af deres ferier, er ferier, hvor du skal køre selv. Det har altid været deres fokus, og vil fortsat være det i fremtiden. Derfor er det en god idé at indstille sig på at skulle køre selv, hvis FDM Travel skal være dit rejsebureau.

Kontakt og åbningstider

Har du spørgsmål til en konkret rejse? Vil du have hjælp til at skræddersy en rundrejse i Europa? Eller ønsker du at kontakte FDM Travel af en helt tredje årsag, er der selvfølgelig flere måder at kontakte dem. Du kan kontakte rejsebureauet via e-mail eller på tlf. 70 11 60 11.

Åbningstider

  • Mandag: 09:00 – 17:00
  • Tirsdag: 09:00 – 17:00
  • Onsdag: 09:00 – 17:00
  • Torsdag: 09:00 – 17:00
  • Fredag: 09:00 – 17:00
  • Lørdag: 10:00 – 14:00
  • Søndag og helligdage: Lukket

Fysiske forretninger i hele landet

Hvis du ikke har held med at finde en ideel rejse på deres hjemmeside, eller du derimod foretrækker personlig rådgivning, kan du besøge én af deres otte butikker. Disse otte butikker er spredt over hele landet. Du finder bl.a. butikker i Aalborg, Odense, Vejle og Lyngby.

I deres fysiske forretninger sidder de selvfølgelig også klar til at hjælpe dig med at skræddersy din ferie. Derfor kan du også søge assistance på gammeldags manér, hvilket fortsat foretrækkes af nogen. Åbningstiderne i deres butikker er således:

  • Mandag til fredag: 09:00 – 17:00
  • Lørdag: 10:00 – 14:00
  • Søndage og helligdage: Lukket