Find en romantisk (og billig) bryllupsrejse her

En bryllupsrejse er for mange nygifte én af de ting man ser aller mest frem til. Bryllupsrejsen er mere end blot en ferie. Det er her, hvor en ny start på ens liv begynder – så hvorfor ikke starte det på den bedst mulige måde? Bryllupsrejsen skal byde på romantik, nyforelskelse, luksus og afslapning. I denne artikel får du nogle bud på, hvor bryllupsrejsen kan gå  til.

Brudepar på rejsen

Maldiverne – Et ægte paradis!

Maldiverne er for mange et paradis på jorden. Selvom rejsen dertil tager godt og vel et halvt døgn, lokker de smukke strande og grønne palmer turister til år efter år. Maldiverne er beliggende i det Indiske Ocean og består af en masse små øer. Mange af disse øer, har de mest luksuriøse og romantiske hoteller i hele verden. Det er derfor ikke underligt, at flere berømtheder også foretrækker at holde ferie og bryllupsrejse netop her.

Med uforglemmelige strande, palmer, temperaturer på over 30 grader, er Maldiverne det tætteste man kommer på et jordisk paradis. Maldivernes små øer, er kendetegnet ved at være meget flade og de rager kun få meter op over havets overflade. Dette medfører dog også, at mange af de små øer, vil med tidens løb forsvinde. At holde sin bryllupsrejse på Maldiverne er altså ikke kun luksuriøst og romantisk, men altså også en unik oplevelse.

På Maldiverne kan man opleve lidt af hvert. Vil man ikke kun dase på stranden og drikke kølige drinks, kan man med fordel overveje at tage ud og dykke i det azurblå hav. Samtlige hoteller på Maldiverne tilbyder leje af dykkerudstyr og hvad der ellers måtte være nødvendigt.

Skal romantikken virkelig toppes, er det også muligt, at leje sin helt egen ø. Som tidligere nævnt, består Maldiverne af en masse små øer – hvor mange af disse er ubeboede. Det er derfor her muligt, at leje en hel ø for sig selv, hvor I altså kan gøre netop dét der passer jer.

På de fleste hoteller er det muligt, at bestille med all inclusive. Maden på Maldiverne er præget af friskfanget fisk, men da Maldiverne også er et yndet turistmål, vil menuen også være tilpasset til forskellige temperamenter. I skal i hvert fald ikke være nervøse for, at gå sultne i seng!

Bryllupsrejser til Thailand – Perfekt til ethvert temperament

Det er naturligvis svært, at komme efter en så populær destination som Maldiverne, men Thailand er også et rigtig godt bud på en romantisk bryllupsrejse. Thailand har allerede vundet en masse danskeres hjerter – nygifte ej undtaget! Det er forskelligt, hvordan nygifte ønsker at fejre sin bryllupsrejse. Nogle ønsker smæk for skillingen med masser af aktiviteter fra morgen til aften. Andre ønske blot total afslapning og tid med hinanden, mens andre ønsker at shoppe.

Thailand er et populært valg, da man her kan få lige dét man vil have – lige fra luksus til shopping. Thailand byder nemlig på alt lige fra ø-hop med overdådige luksushoteller, dykning og fantastiske strande. For de mere historieinteresserede par, byder Thailand ligeledes på en masse unikke ruiner og forladte byer. Er man mere til storby, med fart på og shopping, er Bangkok er oplagt valg. Ønsker I derimod, at nyde solen og stranden, er byen Hua Hin en oplagt destination.

Hawaii – mere end kolde drinks og smukke strande

Hawaii er fortsat en ekstrem populær feriedestination. Her er også at finde nogle af verdens flotteste øer og et dejligt varmt klima, som kan gøre enhver danske misundelig. Hawaii består af 8 øer, hvor den største ø hedder Hawaii. Det er også på den største ø, at der findes en aktiv vulkan, som får de fleste rejsende til at kigge en ekstra gang når man flyver over. Hawaii er ikke en fest ø, så I skal ikke være bange for, at rende ind i en masse fulde turister. Hawaii er udelukkende et sted fokuseret på afslapning og romantik – perfekt til en bryllupsrejse!

Det er altså 3 bud på nogle af de mest populære bryllupsrejser for nygifte. Har du holdt bryllupsrejse et andet sted? Så hører vi gerne fra dig!