Falk Lauritsen

I mere end 45 år har Falk Lauritsen Rejser gjort sig bemærket inden for den danske rejsebranche. I de seneste år har de tilmed udvidet deres portefølje fra klassiske europæiske rejsemål til oversøiske destinationer. Derfor tilbyder de ikke blot rejser til Mallorca, Tyrkiet og Grækenland, som var tilfældet i begyndelsen.

Timelesstravel.dk er hverken administreret eller associeret med Falk Lauritsen

I slutningen af 2015 blev Falk Lauritsen slået sammen med sit søsterselskab Apollo Rejser. Den sidste officielle rejse i Falk Lauritsen-regi var derfor i efterårsferien i 2015. Det er en sammenlægning, der er blevet modtaget med stor glæde hos både kunder og samarbejdspartnere.

Kredit: Mayday Film

Én af årsagerne til, at det er blevet en succes er, at alle de populære produkter fra Falk Lauritsen, er ført med over i Apollo Rejser. Dertil er der blevet holdt fast i den gode service, som har været et kendetegn ved Falk Lauritsen i mange år. Der er derfor ikke sket andre forandringer end navnet.

Tog sin begyndelse på supermarkedshylde

Falk Lauritsen har været aktive på det danske marked i mange år. Mere specifikt, så tog de deres spæde start i 1967. Dengang besluttede Ragnar Falk Lauritsen sig for at vælge rejser over skranken i sit supermarked. Det var ikke blot en enkelt butik, men en kæde af supermarkeder, der gik under navnet Falke Marked.

Når kunderne købte ind til aftensmaden, skulle de også have en rejsebrochure med hjem. Det mente Ragnar Falk Lauritsen var en god idé, og derfor gav han sig i kast med det. Det var en idé, som mange år senere blev taget op af Larsen Rejser. Fremgangsmåden har derfor ikke blot været benyttet af Falk Lauritsen.

Dengang hed det dog ikke Falk Lauritsen, men derimod Falke Rejser. Rejsebureauet havde til huse på Falke Markeds centrallager i Herning. Efter at en tændt kogeplade fik det hele til at brænde ned, blev der etableret et selvstændigt kontor til Falke Rejser i centrum af Herning.

Siden da er der blevet oprettet afdelingskontorer i København, Århus, Ålborg, Odense, Flensborg, Hamburg og Düsseldorf.

Charterrejser til hele verden

Hos Falk Lauritsen kan du finde et stort udvalg af charterrejse. De har både gode og sikre rejsemål hele verden over. De har rejsemål i store dele af Sydeuropa, hvilket tæller Grækenland, Tyrkiet og Spanien. Du kan også rejse til tropiske himmelstrøg som bl.a. Thailand, Cuba og Den Dominikanske Republik med Falk Lauritsen.

Hvis det ikke er det rette, men et fantastisk i ørkeneventyr i Dubai eller Hurghada i Egypten er det rette, kan du også bestille ferie hos dem. De er eksperter i alskens former for charterrejser, der kan give stor rejseglæde til en lav pris. Alle deres rejser udbydes i dag i samarbejde med Apollo Rejser.

Vægter komfort og service højt

De vægter det højt, at de kan tilbyde deres kunder god service og høj komfort på ferien. På de fleste rejsemål kan de tilbyde 24-timers rejselederservice. Det betyder, at der altid står nogen klar til at hjælpe dig, når du er på ferie. Alle rejseledere er selvfølgelig danske og uddannede.

Det betyder dog også, at du har mulighed for at krydre din ferie med spændende oplevelser og udflugter, der arrangeres af de dygtige rejseledere. I og med, at de kender til kulturen og nærområdet, vil du får en række oplevelser, der er ud over det sædvanlige.

Altid et bredt udvalg af billige afbudsrejser

Hvis du gerne vil billigt på ferie, er det altid en god idé at holde øje med afbudsrejser. Det er ikke alle danske rejsebureauer, der vælger at udbyde denne type rejser. Heldigvis kan du finde et stort udvalg af dem hos Falk Lauritsen. Det er gældende, uanset hvilke krav og ønsker din ferie skal opfylde.

Du kan sagtens finde en billig afbudsrejse, til trods for, at den skal afgå til en eksotisk destination. Dertil kan du også finde en rejse til en lav pris, selvom All Inclusive er et krav. Hvad det betyder er, at det er en god idé at holde øje med udvalget af afbudsrejser, da det sandsynligvis også har noget for dig.

I og med, at udvalget af afbudsrejser er stort hos Falk Lauritsen, er der selvfølgelig også noget for dig. Det er dog vigtigt, at du handler hurtigt, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at booke en billig afbudsrejse. Der er nemlig stor rift om dem.

Kontakt og åbningstider

Har du et ønske om at komme i kontakt med Falk Lauritsen? I så fald har du flere muligheder, hvad end du har spørgsmål, du ønsker besvaret, eller du skal have hjælp til at bestille din kommende ferie. Vil du gerne i kontakt med rejsebureauet, kan du benytte følgende kontaktoplysninger:

Åbningstider:

  • Mandag: 09:00 – 17:00
  • Tirsdag: 09:00 – 17:00
  • Onsdag: 09:00 – 17:00
  • Torsdag: 09:00 – 17:00
  • Fredag: 09:00 – 17:00
  • Lørdag: 10:00 – 15:00
  • Søndag: 10:00 – 15:00