Afbudsrejser fra Hamburg Lufthavn

Mange danskere har fået øjnene op for, at der er penge at spare ved at flyve fra Hamburg Lufthavn. Foruden de lave priser, har du også adgang til flere tusinde rejser via tyske rejsearrangører. Der er flere årsager til, at der ofte er penge at spare ved at flyve på ferie fra lufthavnen i Hamborg.

Timelesstravel.dk er hverken administreret eller associeret med Hamburg Lufthavn

Det skyldes dog især, at de tyske ferieperioder ligger forskudt i forhold til de danske. Ofte stiger feriepriserne betydeligt, hvis afrejse foregår i højsæsonen. Da tyskernes ferieperioder ligger anderledes end de danske, vil priserne ikke stige tilsvarende, hvis du bestiller en rejse med afgang fra Hamburg Lufthavn.

Afbudsrejser fra Hamburg Lufthavn til Spanien

Hamburg LufthavnDu kan rejse til destinationer hele verden over fra Hamborg Lufthavn. Det ændrer dog ikke på, at de danske turister fortsat har deres foretrukne rejsemål. Blandt disse finder du flere feriesteder i Spanien, som danske turister er ellevilde med. Det er noget, der i særdeleshed er gældende for nedenstående:

  • Mallorca: Én af de feriesteder i Spanien, der er umådeligt populær blandt danskerne, er Mallorca. Det er en skøn ferieø, der har noget at byde på for enhver smag. Derfor er det både unge festaber og børnefamilier, der rejser til Mallorca, for at få et afbræk fra hverdagen.
  • De Kanariske Øer: De færreste er i tvivl om, at De Kanariske Øer også er et populært feriested for de danske turister. Det er især Tenerife og Gran Canaria, som danskerne valfarter til. Du kan naturligvis flyve direkte til De Kanariske Øer fra Hamborg – og ofte til en lavere pris end fra Billund eller Kastrup.
  • Malaga: Malaga er ikke kun et populært rejsemål. Det er også her, at du finder den største og mest travle lufthavn i Spanien. Det vidner om, at det ikke blot er danskerne, der er glade for at tage på ferie i dette område. De fleste lander dog blot i Malaga, for at rejse videre til Costa del Sol.

Afbudsrejser fra Hamburg Lufthavn til Tyrkiet

Tyrkiet er ligeledes et populært rejsemål for danskerne. Det er der selvfølgelig flere årsager til, men ofte er det som følge af, at det er billigt at tage på ferie i Tyrkiet. Ofte udbydes der tilmed et hav af billige afbudsrejser til bl.a. Alanya og Antalya, som er de mest populære rejsemål i Tyrkiet:

  • Alanya: Alanya er danskernes foretrukne destination i Tyrkiet. Det er beliggende i den sydlige del af landet, hvor ud til Middelhavet. Det er oplagt valg, hvis du gerne vil være sikker på en ferie med sol og varme, uden at det koster en bondegård.
  • Antalya: Det er ikke blot Alanya, der er et populært rejsemål. Det er ligeledes gældende for Antalya. Områder er især populært blandt børnefamilier og par, der ønsker at kombinere en daseferie på stranden med storbyferie. Både Alanya og Antalya er der direkte flyvninger til fra Hamborg Lufthavn.

Afbudsrejser fra Hamburg Lufthavn til Grækenland

Hvis hverken Spanien eller Tyrkiet er noget for dig, er du måske én af de mange danskere, der elsker at rejse til Grækenland. Der findes utallige rejsemål i det græske, som hyppigt besøges af turister fra Danmark. Det er dog i særdeleshed græske øer som nedenstående, der er populære:

  • Kreta: Det er ikke uden grund, at Kreta er et populært rejsemål blandt danske turister. Hvis du rejser til Kreta, er du nemlig garanteret solskin, idet Kreta har omtrent 300 solskinsdage om året. Derfor er det en ferieø, der hvert år besøges af titusindvis af turister fra hele verden.
  • Rhodos: Rhodos har været en populær rejsemål blandt danskerne i flere årtier. Det er dog først inden for de seneste år, er flere og flere er begyndt at flyve fra Hamborg. På lige fod med Kreta, er du også garanteret en solrig ferie, hvis du rejser til Rhodos – derfor kaldes øen også for Solens Ø.
  • Kos: Kos ligger i Ægæerhavet. Det er én af de mindre græske ferieøer, da den blot huser 20.000 indbyggere. På trods af øens lille størrelse, har den dog alligevel gjort sig bemærket som en populær feriedestination. Hvert år besøger tusindvis af turister nemlig den lille græske ø.

Afbudsrejser til storbyer fra Hamburg Lufthavn

Storbyferier er elsket af danskerne. Desværre kan det være relativt bekosteligt at flyve til en storby, hvorfor mange fralægger idéen om en storbyferie. Det er der dog ikke nogen grund til. Der findes nemlig et væld af afgange til storbyer verden over fra Hamburg Lufthavn. Det inkluderer bl.a. følgende:

  • London: En af de europæiske storbyer, som fleste danskere rejser til, er London. Der er flyvninger fra både København, Billund og Aalborg, men i mange tilfælde er afgangene fra Hamborg billigere. Bor du i nærheden af den dansk-tyske grænse, er det værd at overveje Hamborg i denne anledning.
  • Paris: Paris er en af de skønneste, og mest besøgte, europæiske storbyer. Det kræver kun et par timer i flyet, hvorefter du lander i Paris. Derfor kan en rejse til Paris være en perfekt forlænget weekend eller miniferie. Også til Paris afgår der et væld af direkte fly fra den tyske lufthavn.

Afbudsrejser med All Inclusive fra Hamburg Lufthavn

Hvis der er én ferieform, der er populær blandt danskerne, så er det All Inclusive. Tager du på en ferie, hvor du har All Inclusive, skal du ikke bekymre dig om at sørge for mad og drikke. Bliver du sulten eller tørstig, så lægger du blot vejen forbi restauranten eller baren.

Du kan både spise og drikke, som det passer dig, uden yderligere afregning. Det hele er nemlig inkluderet i den oprindelige pris, som du har betalt. Derfor har du et nogenlunde kendskab til feriens pris, inden du tager hjemmefra. Det foretrækkes af rigtig mange, da man derved undgår, at ferien bliver overraskende dyr.

Der findes afbudsrejser med All Inclusive til destinationer i hele verden. Det er dog i særdeleshed noget, der findes i de charterprægede ferieområder.

Kredit: Hamburg Airport