Afbudsrejser fra Billund Lufthavn

Billund Lufthavn er Danmarks andenstørste lufthavn. Derfor er det naturligt, at der er mange daglige afgange fra den jyske lufthavn. Disse afgange inkluderer indenrigsfly, flyveture over Atlanten, og et væld af rejser til store dele af Europa.

Timelesstravel.dk er hverken administreret eller associeret med Billund Lufthavn

Derfor er der rejser for enhver smag med afgang fra Billund Lufthavn. Det er dog ikke blot traditionelle rejser, der afgår fra den midtjyske lufthavn. Der afgår ligeledes et stort antal afbudsrejser fra Billund på daglig basis. Sådanne rejser giver dig mulighed for at komme billigt på ferie.

Billige afbudsrejser for enhver smag fra Billund

LufthavnDa det er en stor lufthavn, afgår der dagligt mange afbudsrejser fra Billund. Derfor er der naturligvis også én af disse rejser, der harmonerer med dine præferencer. Dette er gældende, uanset hvilke krav du stiller til din kommende ferie.

Årligt rejser hele tre millioner passagerer fra den midtjyske lufthavn. Det vidner selvfølgelig om størrelsen af lufthavnen, men også mængden af flyafgange. En stor del af disse passagerer sendes billigt på ferie, fordi de har været heldige at finde en afbudsrejse hos fx Star Tours eller Spies.

De utallige afbudsrejser fra Billund Lufthavn afgår til rejsemål over hele verden. Derfor er du sikret, at du kan finde en skøn destination, der er noget for dig. Der bør dog ikke herske tvivl om, at nogle rejsemål er mere populære end andre. Disse præsenteres du for herunder.

Afbudsrejser fra Billund Lufthavn til Spanien

Ét af de lande, der hvert år tiltrækker titusindvis af danske turister, er Spanien. Turisterne spredes over store dele af landet, men enkelte områder er dog blandt danskerne favoritter. De populære destinationer kan du flyve direkte til fra Billund Lufthavn.

Det inkluderer i særdeleshed følgende rejsemål:

  • Mallorca: En ø, der byder på noget for alle. De unge kan udforske det pulserende natteliv, mens der findes et utal af børnevenlige strande til børnefamilien. Ønsker du at shoppe, er det oplagt at vælge et hotel i eller nær Palma, som er øens største by.
  • De Kanariske Øer: De Kanariske Øer er ét af danskernes foretrukne rejsemål. Faktisk har otte ud af 10 danskere besøgt De Kanariske Øer. Det er dog især Gran Canaria og Tenerife, der er populære – og begge dele kan du flyve til fra Billund Lufthavn.
  • Barcelona: Mange mener, at Spanien ikke storbyferie ikke klinger helt. Ikke desto mindre er der hvert år et stort antal danskere, der rejser til Barcelona. Hvis du gerne vil på storbyferie, men samtidig vil være sikret godt vejr, er Barcelona naturligvis et oplagt valg.
  • Malaga: Malaga huser Spaniens største og travleste lufthavn. Det vidner om, at denne lufthavn hvert år tager imod mange millioner turister. Det er også blandt danskernes foretrukne destinationer, da det er nærmeste lufthavn ift. Costa del Sol, hvor mange danskere ligeledes bosætter.

Vil du gerne på ferie til Spanien, behøver du ikke nødvendigvis at betale fuld pris. Du kan finde mange billige afbudsrejser, hvor Spanien er rejsemålet. I de fleste tilfælde er det dog enten De Kanariske Øer eller Mallorca, der er destinationen.

Afbudsrejser fra Billund Lufthavn til Tyrkiet

Hvis du er én af de mange tusinde danskere, der hvert år leder efter en billig rejse til Tyrkiet, er det vigtigt at være hurtigt ud. Med andre ord, så er du nødt til at sidde klar ved din PC, da du skal slå til, når du falder over det rette tilbud. Er du i tvivl om, hvor i Tyrkiet du skal rejse til, så har du flere muligheder at vælge mellem.

Tyrkiet er et populært rejsemål blandt danskerne. Faktisk er det én af deres foretrukne destinationer, hvilket ikke er uden grund. Hvad end du skal på en festlig ferie med din venner eller holde ferie med hele familien, er Tyrkiet et sted for dig. Her kan alle få en skøn ferie, uden at sprænge budgettet.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at én af de mest populære byer i Tyrkiet, er Alanya. Derfor er det også et rejsemål, der er værd at tjekke ud, hvis du godt kan lide varme og storbystemning. Hvis du har et ønske om at rejse til Tyrkiet, kan du roligt flyve fra Billund, da de har direkte flyvninger til flere tyrkiske byer.

Hvis du ønsker at spare penge, kan du vælge en flyverute med mellemlandinger. Dette er også muligt, når du flyver fra Billund Lufthavn. Vær desuden også opmærksom på, at det ikke er alle afbudsrejser til Tyrkiet, der er lige billige.

Afbudsrejser fra Billund Lufthavn til Grækenland

Hvis du i stedet har et ønske om at tage af sted på en ferie til Grækenland, er dette også muligt. Du kan flyve direkte fra Billund Lufthavn, ned til de græske strande, det skønne vejr og den lækre mad. Det bedste af det hele er, at det kan lade sig gøre til yderst budgetvenlige priser.

De mest populære destinationer i Grækenland er hhv. Kreta, Kos og Rhodos. Alle tre rejsemål er der direkte flyvninger til fra den midtjyske lufthavn. Herfra er flyvetiden på ca. 3,5 timer, hvis det er en direkte flyvelinje. Derfor er der tale om en relativt kort flyvetid, hvilket tiltaler mange danske turister.

Det er især ideelt for børnefamilier, da de færreste børn kan forholde sig rolige på en lang flyvetur. Endvidere er Grækenland et tiltalende rejsemål, da udvalget af potentielle ferieformer er stort. Du kan vælge blandt alt fra halvpension til All Inclusive.

Flyv fra Billund til København på 50 minutter

Hovedparten af de afgange, der dagligt er fra Billund Lufthavn, er fly, der flyver udenrigs. Til trods for dette, er der også daglige indenrigsruter, hvor størstedelen af disse er fly, der afgår til København. Det er muligt at flyve fra Billund til København på blot 50 min., hvorfor der er meget tid at spare, ved at flyve frem for at køre.

Det er en fordel, hvis du skal nå et møde i den danske hovedstad. Bor du nær lufthavnen i Billund, er det en hurtig måde at komme fra A til B – og retur igen. Derfor er der mange, der benytter sig af indenringsafgangene på daglig basis, hvoraf de fleste flyver til København. Der går dog også indenrigsfly til fx Bornholm.

Der findes flere flyselskaber, der flyver mellem Billund og København. Det inkluderer følgende:

  • Ryanair
  • Brussels Airline
  • Norwegian Air
  • SAS
  • Danish Air

Fakta om Billund Lufthavn

I Billund Lufthavn er der fokus på at skabe let adgang til og fra verden. Det gør de med mere end 90 rejsemål hele verden over. I dag er ni ud af ti af deres passagerer på vej til eller fra udlandet. Derfor kan det med rette betragtes som værende Vestdanmarks internationale lufthavn.

Kredit: Billund Lufthavn

Billund Lufthavn slog dørene op for første gang i 1964. Dengang var det blot en gammel hangar med et enkelt kontroltårn samt en 1.600 meter lang start- og landingsbane. Siden dengang er der sket rigtig meget. Det er en lufthavn, der bærer præg af en stor vækst, der hænger sammen med den økonomiske vækst i regionen.

Der er løbende blevet udvidet fra blot at have to indenrigsafgange om dagen, til at sende passagerer til flere rejsemål verden over. I dag er der mere end hundrede afgange i døgnet. Passagerterminalen har en størrelse på hele 40.000 m2, og er designet til at kunne ekspedere mere end 3,5 millioner passagerer om året.