Afbudsrejser fra København Lufthavn

Leder du efter en skøn sommerferie? I så fald er det ikke just en fordel, hvis dit budget er begrænset. Det gør sig gældende, hvad end du ønsker at rejse til Kreta, Maldiverne, Spanien eller et helt fjerde sted. Det betyder dog ikke, at du ikke kan komme billigt på ferie, hvis blot du ved, hvad du skal lede efter.

Timelesstravel.dk er hverken administreret eller associeret med København Lufthavn

Afbudsrejser er en ideel måde at komme billigt på ferie. Da Københavns Lufthavn er landets største lufthavn, er der også mange daglige afbudsrejser fra København. Derfor er der stort set ingen begrænsninger på, hvor du kan flyve hen. Det er dog gældende, uanset om du bestiller en afbudsrejse eller en traditionel ferie.

Kom ud i verden med afbudsrejser fra København

København LufthavnDu kan nemt komme afsted til stort set hele verden på en afbudsrejse fra København Lufthavn. Udbuddet er dog svingende i forhold til sæson, tilgængelighed og efterspørgsel. Generelt er udvalget af billige afbudsrejser med afgang fra Københavns Lufthavn betydeligt større end fra bl.a. Billund.

Du kan flyve til Thailand, hvor du kan opleve paradisiske strande eller besøge Kongernes Dal i Egypten. Er du mere til europæiske himmelstrøg, er der ligeledes et hav af afbudsrejser til velkendte charterdestinationer. Det inkluderer bl.a. Mallorca, Kreta og Rhodos, men også de mere afsidesliggende Azorerne.

Tyrkiet er ligeledes én af de mest populære destination, når det kommer til afbudsrejser. Da flyvetiden er på blot 3,5 timer, er du hurtigt nede i varmen, hvor du er klar til at holde en skøn, solrig ferie. Det store udvalg af afbudsrejser fra Kastrup er dog ikke begrænset til ovenstående, om end det er meget populære rejsemål.

Afbudsrejser fra Københavns Lufthavn til Spanien

Spanien har altid været et populært rejsemål blandt danske turister. Der findes et væld af tiltalende rejsemål i det spanske land, som hver især tiltrækker tusindvis af turister hvert år. Et udpluk af disse destinationer er dog mere populære end andre, hvilket særligt er gældende for nedenstående:

  • De Kanariske Øer: Blandt de mest populære rejsedestinationer i Spanien, finder du De Kanariske Øer. Det er så populært et rejsemål, at otte ud af 10 har besøgt én eller flere af øerne. Alle øerne er populære, men specielt Tenerife og Gran Canaria er foretrukket af danske turister.
  • Mallorca: Yderligere en populær spansk ferieø, der hvert år tager imod titusindvis af turister fra det danske land. Mallorca er en populær destination, da den byder på noget for enhver. Børnevenlige strande, pulserende natteliv, kulinariske oplevelser og adskillelige muligheder for shopping.
  • Malaga: Costa del Sol er ét af danskernes foretrukne feriesteder. Faktisk er der mange danskere, der ender med at flytte til området. Skal du besøge den spanske solkyst, skal du flyve til Malaga, som er Spaniens største og travleste lufthavn. Der er selvfølgelig direkte flyvninger hertil fra København.

Afbudsrejser fra Københavns Lufthavn til Tyrkiet

Tyrkiet er også en uhyre populære feriedestination blandt danskerne. Derfor er der hvert år mange tusinde danskere, der holder øje med afbudsrejser til Tyrkiet. Det er særligt i juni, juli og august, at danskerne rejser til Tyrkiet. Typisk er det én af nedenstående rejsemål, de rejser til:

  • Alanya: Alanya er beliggende på den sydlige kyst i Tyrkiet, lige ud til Middelhavet. Det betegnes som én af de bedste og mest oplagte feriedestinationer i Europa, hvis du ønsker en billig og solrig ferie. Det er danskernes foretrukne feriemål i Tyrkiet, hvorfor du også finder mange afbudsrejser hertil.
  • Antalya: Antalya er sydkystens charmerende regionshovedstad, og er et yndet rejsemål året rundt. I Antalya er der både luksuriøse resorts med All Inclusive, men også børnevenlige hoteller. Det er en oplagt destination, hvis du ønsker at kombinere daseferie med en levende storbyferie.

Afbudsrejser fra Københavns Lufthavn til Grækenland

Det er ikke blot Tyrkiet og Spanien, der er populært blandt danske turister. Grækenland er ligeledes et uhyre populært feriemål, som især er populært blandt dem, der vil have flotte strande, dejlig mad og budgetvenlige priser.

Flyvetiden til Grækenland er blot 3 – 3,5 timer, da du kan flyve direkte fra Københavns Lufthavn. Det gør det til en ideel destination for børnefamilier, som følge af den korte flyvetid. Det er bl.a. nedenstående rejsemål, der er populære i Grækenland:

  • Rhodos: Rhodos kaldes også Solens Ø. Det er den største ø blandt de dodekanesiske øer. Det er ikke blot en solrig ferieø, men også en ø, der byder på uspoleret natur, skønne strande og lokal mad. Det har været en populær feriedestination blandt danske turister i flere årtier.
  • Kreta: Hvis du rejser til Kreta, er du garanteret en solrig ferie. Den populære ferieø har omtrent 300 solskinsdage hvert år. Derfor er det ét af Grækenlands (og Europas) mest solrige rejsemål. Kreta er den største og sydligst beliggende ø i det græske øhav, hvorfor øen huser mange hoteller og resorts.
  • Kos: Kos er en populær ferieø, der er beliggende i Ægæerhavet. Det er en forholdsvis lille ø med ca. 20.000 indbyggere, hvorfor både Kreta og Rhodos er større. Ikke desto mindre, er det dog alligevel en ferieø, hvor du kan skabe mindeværdige ferieoplevelser.

Billig storbyferie med afgang fra Københavns Lufthavn

Det er ikke blot charterdestinationer, du kan flyve til fra Københavns Lufthavn. Du kan også rejse afsted på en billig storbyferie med afgang fra Danmarks største lufthavn. Hvis charterferien ikke falder i din smag, kan du i stedet rejse til en storby, hvilket du har utallige muligheder for at gøre fra CPH Airport.

Det er naturligvis ikke blot europæiske storbyer, der er mulighed for at besøge. Tværtimod, så kan du rejse til et væld af storbyer verden over. Det inkluderer bl.a. følgende:

  • London: Dette er et oplagt rejsemål, hvis du ønsker at besøge en vaskeægte storby. Flyvetiden er kun et par timer, hvorfor det også er oplagt for dig, der vil væk på en forlænget weekend. London er én af de storbyer, som besøges af flest danske turister.
  • New York: Her er flyvetiden en kende længere, men oplevelsen er også tilsvarende større. New York er en helt unik by, og der er selvfølgelig direkte flyafgange fra Københavns Lufthavn. I mange tilfælde er det endda muligt at finde billige afbudsrejser til The Big Apple.

https://www.youtube.com/watch?v=MzIrRmDhggk

Kredit: Copenhagen Airport