Om os

TimelessTravel er din guide til billige ferier til de mest populære feriedestinationer i verden.

Fordi vi ikke er et rejseselskab, kan vi give dig vores ærlige mening om de forskellige rejsedestinationer. Samtidig prøver vi at skrive så omfattende, og brugbare, guides til din ferie – så du kan få inspiration til din næste ferie.

Vi giver dig derfor ikke kun overblik over de billigste afbudsrejser, vi giver dig også indblik i det pågældende lands kultur, traditioner, seværdigheder og aktiviteter. For én ting er jo prisen på en rejse – noget andet er om du kan føle dig hjemme. Tit rejser vi danskere i 1-2 uger og det er derfor vigtigt, at du vælger en destinationer som stemmer overens med netop dine ønsker og værdier.

Ved at lave lidt research hjemmefra, kan du altså foretage et langt bedre valg og i sidste ende få en meget bedre ferie. Og netop dette er vores vision – at give DIG den bedste rejse muligt.
De fleste af os går jo i flere måneder og planlægger den næste ferie. Ja, nogen af os begynder allerede at dagdrømme om vores næste ferie så snart vi er vendt hjem igen. Og for endnu flere af os, er rejsen en betydelig udgift og kan være hårdt for den eventuelle opsparing.

Derfor samler TimelessTravel også hele tiden dugfriske tilbud ind på afbudsrejser fra de bedste rejsebureauer, så du kan komme afsted så billigt som muligt. Vi er selv store fans af ferier med all inclusive, da dette lægger op til maksimal afslapning og minimale udgifter. Dette afhænger naturligvis af hvilken type du selv er. Er du eventyreren som ikke kan sidde stille og skal udforske hele byen, er denne løsning naturligvis ikke noget for dig. Men derfor vil du nok gerne stadig så billigt afsted som muligt?!

Da vores mål er at skabe Danmarks mest omfangsrige, og ærlige, rejsehjemmeside hører vi også gerne fra dig! Har du derfor tips, tricks eller forslag så tøv ikke med at give lyd fra dig og kontakt os!

-Vi glæder os til at høre fra dig!