Billig storbyferie

Trænger du til at komme lidt væk og se noget andet? Er der pludselig opstået et lille hul i kalenderen? Så, får du herunder inspiration til, hvor storbyferien kan gå til. Storbyferie er en nem, hurtig og relativ billig måde, at komme væk fra det danske land og se noget nyt. Herunder får du inspiration til de 3 mest populære storbyferier.

Storbyferie til Rom: Romantik, historie og shopping

RomRom er på listen over den mest populære storbyferie for danskerne. Rom byder på alt fra en rig historiske baggrund, smukke arkitektoniske bygninger, romantik, masser af eksklusive shoppingmuligheder og et vidunderligt italiensk køkken. Alt dette gør Rom til danskernes foretrukne ferieby og den er svær at slå!  Rom er ikke kun et dejligt sted at være, det er også nemt at rejse til. De fleste danskere foretrækker at tage en billig flybillet til Rom, det tager kun et par timer at flyve. Alternativt kan du også tage bussen eller toge Rom byder ligeledes på en masse pragtfulde hoteller og du finder noget for enhver smag og budget. Der er lige fra mindre bed  breakfast til 5-stjernet luksus. Men hvordan du vælger at bo i Rom, om det er luksus eller bare almindelig overnatning, så er det lidt underordnet – for selve byen kommer til at fascinere dig uanset hvad. Rom er et paradis for “eventyrere” og historieinteresserede. Rigtig mange bygninger er vedligeholdt og står stort set som nye – det er nærmest som at træde ind i en tidsmaskine. I Rom finder der også shopping i topklasse, blandt andet i området kaldet Piazza di Spagna (Den Spanske Trappe). Dette er hjemstedet for verdens mest luksuriøse brands. Rom er derfor en perfekt storbyferie, med smuk arkitektur, gode shoppingmuligheder og rig mulighed for dejlig mad og romantik.

Storbyferie til London: Klassisk arkitektur, unikke områder og spændende natteliv

London er endnu en populær destination for storbyferier. Her finder du også gode muligheder for shopping, museer, storslået arkitektur og et spændende natteliv. London har alle ingredienserne til en perfekt storbyferie.  London byder på en masse spændende distrikter og områder, lige fra Sofo, Trafalgar Square og Buckingham Palace. Alle disse områder, har hver deres unikke kendetegn og stemning. Og når du bliver træf af at vandre rundt, kan du få en bid mad på én af Londons utallige bistroer. Hvad man kan se i London? Hvad kan du ikke se i London! At finde ud af præcist hvad du skal se og opleve i London kan være svært at finde hoved og hale i. Men noget du bør prøve, er at rejse som en indfødt: Altså enten via de smukke sorte taxaer, prøvede de karakterisktiske røde busser eller rejse med “the Tube”, som er Londons svar på en metro. Af seværdigheder kan nævnes London Eye, O2 Arena og Big Ben. London er og bliver verdens fodboldhovedstad, hvor topklubber som Arsenal, Chelsea, Tottenham og West Ham har hjemmebane. Læs mere om fodboldrejser til London.

Paris

Storbyferie til Paris: Eiffeltårn, hoteller i alle prisklasser og moderigtigt

 Paris byder på en masse fantastiske syn og er en fantastisk sted, hvis du leder efter en ekstraordinær lækker storbyferie. Paris er kendt for at være én af de mest romantiske storbyer i Europe (sammen med Rom) og der er en helt special atmosfære i de franske gader. Paris er sjælen og hjertet i Frankrig – kombiner dette med et udvalg af de mest fantastiske seværdigheder, Triumfbuen og Eiffeltårnet, et kæmpe udvalg af hoteller i alle prisklasser og det er ikke længere mærkeligt, hvorfor Paris er én af de foretrukne storbydestinationer. Paris er også meget moderne og moderigtigt og byder på et væld af gader, hvor de flotteste og dyreste mærker hører hjemme – specielt i det famøse Faubourg Saint-Honoré område. Her skal det også siges, at Paris ikke kun byder på shopping for velhavere, men der er også et væld af ganske almindelige mærker samt små, hyggelige loppemarkeder, hvor du kan shoppe tasken fuld af spændende ting uden at sprænge budgettet. Der er så meget at se og gøre i Paris, at det kan være svært at vælge. Dette er jo tit kendetegnet for en storby – du kommer aldrig til at kede dig! Du kan naturligvis vælge at se Eiffeltårnet eller Triumfbuen. Er du kunst- og/eller historieinteresseret, kan du tage et smut forbi Louvre. Medbringer du børn, bør turen også helt klart gå til Disneyland i Paris!

Storbyferier er noget for de fleste

Så planlægger du en storbyferie, kan du roligt lade turen gå til enten Rom, London eller Paris.

  • Flybilleterne hertil er altid billige
  • Der er hoteller i enhver prisklasse
  • Masser af seværdigheder og aktiviteter
  • Lækker mad
  • Romantik