Gislev Rejser

Gislev Rejser er et dansk rejsebureau, der er bygget på en stor passion for verden og rejsefællesskabet. Det er denne passion, der har været deres drivkraft i deres søgen mod såvel nye rejsemål som rejseformer. Dette har står på i mere end 70 år, eftersom rejseselskabet så dagens lys i 1946.

Timelesstravel.dk er hverken administreret eller associeret med Gislev Rejser

Hvad end du har et ønske om at rejse med fly, bus eller skib, så er både fællesskab og delte oplevelser i fokus, hvis du bestiller en rejse hos Gislev Rejser. Dog ikke uden, at der også er tid og plads til individuelle behov og ønsker. Derfor er du garanteret, at du også kan finde en ferie, der er som skræddersyet til dig.

Kredit: Gislev Rejser

Ét af Danmarks største rejsebureauer

Hos Gislev Rejser har de ansat et stort antal dygtige og erfarne rejseledere. De har altid været en vigtig del af at få det maksimale udbytte ud af deres rejser – og det vil de også være i fremtiden. Derfor har dit et stort fokus på at uddanne og udvikle deres rejseledere løbende, hvorfor de også her følger med tiden.

De har desuden en specialafdeling for event- og grupperejser. I denne afdeling arbejder de udelukkende med skræddersyede rejser til firmaer og foreninger af forskellige størrelser. I dag kan de bryste sig af at være ét af de største rejsebureauer i Danmark. Hvert år sender de ca. 50.000 danskere ud på en unik rejse.

En stor del af deres kunder kommer med gode input og idéer. Det er bl.a. derfor, at de også kan bryste sig af at være blevet kåret til Danmarks bedste arrangør af busrejser fire gange i træk. Kåringen er blevet tildelt af fagbladet STAND BY.

Det er tydeligt at se, at deres udvikling går mod en stigende andel af rejser med fly til rejsemål i hele Europa. De er også begyndt at lægge et større fokus på oversøiske rejser til spændende og eksotiske destinationer. I dag drives Gislev Rejser af Poul Andersen, som er tredje generation i den familieejede virksomhed.

Flyrejser med Gislev Rejser

Hos Gislev Rejser har de arrangeret flyrejser i mere end 25 år. Hvert år tilføjes der endnu flere destinationer til det samlede sortiment. Når du bestiller din ferie gennem Gislev, er der altid en rejseleder med i flyet. For mange er dette en betydelig fordel, da det betyder, at du hele tiden vil føle dig i trygge hænder.

De arrangerer rejser, der afgår fra flere danske lufthavne. De flyver nemlig fra både København, Odense, Sønderborg, Billund, Aarhus og Aalborg Lufthavn. Dertil gør de kun brug af anerkendte flyselskaber som SAS, Norwegian, KLM, British Airways, Icelandair, Air Canada, Singapore Airlines mv.

Foruden disse, kan de også tilbyde deres egne chartrede fly fra JetTime, Air Alsie, DAT og Atlantic Airways. De flyver til et hav af forskellige destinationer verden over, hvilket inkluderer Skotland, Kroatien og Nordkap. De flyver også mindre endagsture samt storbyture som fx til Rom.

Busrejser med Gislev Rejser

Hvis du tager på busrejse med Gislev Rejser, så har du både sjæl og bagage med fra start til slut. Det er en unik måde at holde ferie på, da du kan betragte de skiftende landskaber, læse en god bog, eller måske falde i snak med de øvrige medrejsende.

Også på busrejserne er der en rejseleder med. Vedkommende servicerer og informerer altid undervejs. Der bliver blandt andet informeret om seværdigheder, forløb og pauser. Alle chauffører er rutinerede på Europas veje, mens køre- og hviletidsbestemmelser altid overholdes, ligesom busserne er rene og nydelige.

Er du ikke sikker på, at en busrejse er noget for dig? Det er værd at give det er forsøg. De fleste rejsende, der er med for første gang, maner de gamle fordomme i jorden. De tilkendegiver nemlig, at det faktisk har været en positiv oplevelse at være på busrejse, til trods for, at de ikke havde forventet det.

Deres busrejser bliver altid gennemført med en 4- eller 5-stjernet bus. Det betyder, at de er blandt de få, der kan tilbyde 5-stjernede busrejser, som er med til at gøre køreturen til en luksuriøs oplevelse. Når du opholder dig i en sådan bus, kan du nyde godt af god benplads, aircondition, vippesæder, fodstøtter og gode borde.

Kontakt og åbningstider

Hvis du har spørgsmål, du ønsker at få besvaret, kan du næsten altid komme i kontakt med Gislev Rejser. Du har et væld af muligheder for at kontakte dem, da det kan ske via telefon, e-mail eller en formular på deres hjemmeside.

Ønsker du et hurtigt svar, er det naturligvis en god idé at ringe pr. telefon. Inden for åbningstiden kan du altid få svar på dine spørgsmål.

Kontaktoplysninger:

  • Telefon: 62 29 12 10
  • Mail: gislev@gislev-rejser.dk
  • Adresse: Lombjergevej 1, 5750 Ringe

Åbningstider:

  • Mandag: 09:00 – 17:00
  • Tirsdag: 09:00 – 17:00
  • Onsdag: 09:00 – 17:00
  • Torsdag: 09:00 – 17:00
  • Fredag: 09:00 – 17:00
  • Lørdag: 09:00 – 12:00
  • Søndag: 10:00 – 13:00