Riis Rejser

Riis Rejser er et dansk rejsebureau med fokus på busrejser, der har eksisteret i mange år. Deres historie kan dateres tilbage til 1898, hvor Jens Fjordside etablerede en dagvognsrute fra landsbyen Ferring ved Bovbjerg ind til købstaden Lemvig.

Timelesstravel.dk er hverken administreret eller associeret med Riis Rejser

En dagvogn var det, der også er kendt som en diligence (hest, vogn og kusk), der fragtede både folk og gods til og fra købstanden. I 1920’erne blev dagvognen motoriseret, hvorfor den på dette tidspunkt blev omdannet til en egentlig rutebil.

Kredit: Riis Rejser

Efter Jens Fjordsides død i 1934, overtog Katrine og Jacob Riis forretningen. I 1950’erne begyndte Jacob Riis at arrangere lokale udflugter for foreninger, landboforeninger o.l. Man kørte på udflugt i en selskabsbus. Det kunne fx være rundt om Ringkøbing Fjord, tre dage til Slesvig, eller en tur til Lillebæltsbroen.

Sådan begyndte den egentlige historie bag Riis Rejser. I løbet af 1970’erne blev forretningen overdraget til næste generation i familien, der opbyggede markedet for busrejser.

Landsdækkende med busrejser siden 2007

I 2001 blev aktieselskabet Riis Rejser A/S dannet. Seks år senere blev de landsdækkende med deres busrejser, da de kunne tilbyde påstigningsruter i hele landet. I samme ombæring begyndte de at tilbyde flyrejser med afrejse fra samtlige af landets lufthavne.

I dag har de kontor i både Lyngby og Lemvig. Fra de to kontorer planlægger og administrerer de deres mange rejser. De beskæftiger mere end et halvt hundrede rejseledere, hvorfor du er garanteret, at der altid er en dansk rejseleder med på Riis Rejsers rejser.

De har et klar mål om at være førende inden for selskabsrejser i Europa. Derfor har de ikke blot fokus på deres rejser med bus, men også fly- og kør selv-rejser.

Fokus på rejser til europæiske destinationer

Hos Riis Rejser har de især fokus på rejser til europæiske og danske destinationer. Det betyder dog ikke, at du ikke kan finde et stort udvalg af rejser hos det danske rejsebureau. Du kan bl.a. komme til Bornholm, Prag, Berlin eller Østrig. Herunder arrangeres der også endagsture, ture til julemarked mv.

Derfor er du selvfølgelig garanteret at kunne finde en rejse, der appellerer til dig. Det er én af de afgørende årsager til, at Riis Rejser er et førende rejsebureau i Danmark. Hvert år er der mange tusinde danskere, der rejser på ferie i fællesskab med det danske rejseselskab.

Mange har været af den opfattelse, at de kun beskæftiger sig med busrejser hos Riis Rejser. Til trods for, at det er deres største fokus, tilbyder de dog også andre rejse- og ferieformer. Det inkluderer bl.a. grupperejser, flyrejser, langtidsferier, rundrejser, storbyferier, flodkrydstogter m.m.

De har et stort udvalg af destinationer og rejseformer, som du også finder hos mange andre rejsebureauer. Foruden dette tilbyder de dog også unikke rejseprodukter, som kun findes hos et fåtal af de rejseselskaber, der er aktive på det danske marked. Eksempelvis arrangerer de blomsterrejser til Holland.

Sådan kommer du billigt på ferie med Riis Rejser

Ofte er det billigere at tage på busrejse, end at hoppe på flyet eller køre selv. Det betyder dog ikke, at du ikke kan gøre det endnu billigere. Vil du gerne billigst muligt på ferie, er det værd at holde øje med deres udvalg af afbudsrejser. Du kan nemlig opnå store besparelser ved at bestille en afbudsrejse.

Det er ikke altid, at du kan finde afbudsrejser, der falder i din smag. Det skyldes, at der er stor rift om billige ferier. Derfor skal du handle hurtigt, hvis du skal nå at bestille én af dem. Der bør dog ikke herske tvivl om, at de jævnligt opdaterer udvalget af afbudsrejser, hvorfor du gør klogt i at holde øje med udvalget.

Kontakt og åbningstider

Du kan naturligvis bestille din rejse døgnet rundt på deres hjemmeside. Ønsker du personlig rådgivning, har du spørgsmål, eller vil du af anden grund i kontakt med dem, er der rig mulighed for at kontakte dem. Det er selvfølgelig nemmest at ringe til dem. Det kan du gøre på tlf. 70 11 47 11.

Hvis du foretrækker en skriftlig dialog, er det selvfølgelig også muligt at sende dem en e-mail. Hvis du ønsker at kommunikere via e-mail, kan det ske via riis@riisrejser.dk. Til selvsamme e-mail kan du også sende ris og ros, hvis du har været på rejse med Riis Rejser.

Åbningstider:

 • Mandag: 09:00 – 17:00
 • Tirsdag: 09:00 – 17:00
 • Onsdag: 09:00 – 17:00
 • Torsdag: 09:00 – 17:00
 • Fredag: 09:00 – 17:00
 • Lørdag: Lukket
 • Søndag: Lukket

Riis Rejser A/S holder lukket i weekenden med undtagelse af perioden januar til marts. I denne periode har deres kundeservice ligeledes åbent fra 09:00 til 17:00.

Afdelinger:

Personlig henvendelse på kontorerne foregår kun efter aftale. Du kan derfor ikke blot møde op på én af de to kontorer. Det kræver, at du på forhånd har lavet en fast aftale med én af deres rådgivere.

Lemvig:

 • Teglgårdsvej 6A
 • 7620 Lemvig

Lyngby:

 • Lyngby Hovedgade 49, 2
 • 2800 Lyngby