Primo Tours

Primo Tours er et relativt ungt rejsebureau. Det blev stiftet af Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen i 2009. Det er dog ikke just to uerfarne herrer, der står bag rejsebureauet. Sammenlagt har de over 38 års erfaring fra den danske rejsebranche.

Timelesstravel.dk er hverken administreret eller associeret med Primo Tours

Henrik var med til at grundlægge Bravo Tours, som han var medejer af indtil 2005, hvor hans anparter blev solgt. Frem til starten af 2009 var han tilknyttet rejsebureauet på konsulentbasis. Bjarke var indtil slutningen af 2008 medejer og adm. direktør i skirejseselskabet Højmark Rejser A/S.

Kredit: Primo Tours

Én af landets mest populære charterarrangører

Primo Tours er én af Danmarks mest populære arrangører af charterrejser. De er kendt for at fokusere på de gode, velkendte charterrejser, der byder på direkte flyvninger, personlig service og danske rejseledere. Dertil har de mange klassiske rejsemål og autentiske perler i deres rejseudvalg.

Det er dog ikke blot de meget efterspurgte charterrejser med All Inclusive, de tilbyder. De har også udviklet deres egne koncepter, hvilket inkluderer Mini All Inclusive (morgenmad og drikkevarer i løbet af dagen) samt Ø-All Inclusive (forskellige aktiviteter inkluderet i opholdet).

Rejsebureauet består af en lille organisation, der har stor erfaring. Derfor kan de producere bedre og billigere charterrejser end mange af de store aktører, uden at gå på kompromis med den personlige service. Du finder rejser til destinationer såsom Mallorca, Kreta, Maldiverne og Porto Santo.

De ønsker at være et konkurrencedygtigt alternativ til de store rejsebureauer. Det gør de ved at give deres gæster en unik oplevelse – både før, under og efter. Det gør de også ved løbende at udvikle nye koncepter, og ved at tilbyde afbudsrejser og Last Minute-ferier til absurd lave priser.

Besøg hele verden med Primo Tours

Alle kan finde rejsemål, der falder i deres smag hos Primo Tours. Derfor kan du naturligvis også finde en ferie, der harmonerer med dine ønsker. Som tidligere angivet, er det dog især charterferier, der er i fokus hos det danske rejsebureau. Det er også noget, deres udvalg af rejsemål bærer stort præg af.

Ønsker du at rejse med Primo Tours, er det muligt at rejse til lande såsom Tyrkiet, Spanien og Grækenland. Fælles for disse er, at det er destinationer, der er kendt for at være charterdestinationer. Dog er deres udvalg af rejsemål ikke begrænset til disse, da de også tilbyder rejser til bl.a. Maldiverne, Thailand og Mauritius.

Uanset dit valg af rejsemål, er det komplette rejsepakker, der købes. Derfor skal du ikke selv stå for at booke fly, hotel e.l. Tværtimod, så får du en samlet pakke, der indeholder alt, hvad du skal bruge. For mange anses dette naturligvis som værende en klar fordel, da det gør det betydeligt nemmere at booke en ferie.

Endvidere er en stor del af deres rejser inklusiv All Inclusive eller halv- eller helpension. Blandt danskere er det især førstnævnte, der er at foretrække. Derved kan du slippe alle bekymringer, når du tager på ferie. Du skal hverken sørge for mad eller drikke, men kan blot henvende dig i restauranten eller baren.

Mange penge at spare med afbudsrejser

De fleste er klar over, at det ikke er billigt at tage på ferie. Hvis du har et ønske om at komme billigt på ferie, er det en god idé at holde øje med udvalget af afbudsrejse. Det kan du heldigvis finde et stort udvalg af hos danske Primo Tours. Derfor er der gode forudsætninger for at opnå betydelige besparelser.

Udvalget består ikke blot at rejser, der afgår inden for kort tid. De har også afbestilte rejser og restpladser på rejser, der afgår et stykke ude i fremtiden. Har du hidtil afholdt dig fra at vælge afbudsrejser, fordi du ikke er typen, der kan pakke kufferten og rejse? I så fald er afbudsrejser hos Primo Tours et godt valg for dig.

Flere af deres afbudsrejser har først afgang om et par måneder. Her er det dog vigtigt at huske på, at des tættere på afrejsetidspunkt du er, des billigere er rejsen. Hvis du vil opnå den størst mulige besparelser, bør du derfor vente med at bestille din ferie, til kort inden afrejse. Dog er der en fare for, at rejsen bliver udsolgt.

Kontakt og åbningstider

Vil du gerne i kontakt med Primo Tours? I så fald har du flere muligheder. Du kan enten rette henvendelse via e-mail eller telefon, eller du kan møde fysisk op på deres kontor. Her er det selvfølgelig et spørgsmål om dine egne præferencer.

Deres kontaktoplysninger er som følgende:

 • Primo Tours A/S
 • Rindumgaards Allé 3,
 • Rindum, 6950 Ringkøbing
 • Telefon: +45 88 18 46 18
 • info@primotours.dk

Åbningstider – Kundeservice:

 • Mandag: 09:30 – 19:00
 • Tirsdag: 09:30 – 19:00
 • Onsdag: 09:30 – 19:00
 • Torsdag: 09:30 – 19:00
 • Fredag: 09:30 – 17:00
 • Lørdag: 10:00 – 14:00
 • Søndag: 10:00 – 14:00

Åbningstider – Kontor:

 • Mandag: 09:30 – 17:00
 • Tirsdag: 09:30 – 17:00
 • Onsdag: 09:30 – 17:00
 • Torsdag: 09:30 – 17:00
 • Fredag: 09:30 – 15:00
 • Lørdag: Lukket
 • Søndag: Lukket