Skan Rejser

Skan Rejser A/S er et dansk rejsebureau. Det er et 100 % danskejet selvskab, der både ejes og drives af André Sivertsen. De har et kontor i Køge, og beskæftiger i skrivende stund fire personer. Derfor er de ikke blandt de største danske rejseselskaber, men det er trods alt heller ikke det, der er vigtigt.

Timelesstravel.dk er hverken administreret eller associeret med Skan Rejser

Det er et relativt nyt rejsebureau. De startede nemlig først tilbage i 2003, men siden dengang er der dog sket store ændringer. Det er et selskab, der er i rivende udvikling med en lang række interessante projekter i sin pipeline. Sådan har det forholdt sig siden 2003, hvor rejsebureauet så dagens lys.

Kredit: Skan Rejser

De har et meget klart mål om at kunne tilbyde rejser til Europa til de lavest mulige priser. Det er dog ikke blot én type rejser, der er i fokus hos Skan Rejser. Tværtimod, så arrangerer de et væld af forskellige rejser. Dette inkluderer bl.a. charterferier, storbyferier, golfrejser, endagsture, kør-selv-frier, og meget andet.

Er især kendt for sine busrejser

Til trods for, at du kan booke en lang række forskellige rejsetyper hos Skan Rejser, er det især busrejser, der har skabt det navn for dem. I dag kan du komme med bus til bl.a. Berlin, Polen, Prag, Lübeck mv. Det er ikke alle, der har interesse i disse rejsemål, hvorfor antallet af rejsemål naturligvis er betydeligt større.

Hvis du gerne vil på busrejse med Skan Rejser, kan du vælge bl.a. rejsemål i lande som Tyskland, Italien, Polen, Tjekkiet, Sverige, Holland og Danmark. Derfor bør du også kunne finde en destination, der harmonerer med de ønsker, du har. Det er dog ikke blot busrejser, som Skan Rejser beskæftiger sig med.

Ikke desto mindre, er det dog et rejsebureau, der især er tiltalende for dig, der gerne vil på busrejse. Hvis du vil på charterrejse til Alanya eller storbyferie i London, er der andre selskaber, der egner sig bedre til det. De busser, der bruges, er dog af luksuriøs karakter, hvorfor det bliver en komfortabel køretur i bussen.

Kom billigt på ferie med Skan Rejser

De fleste er klar over, at det ikke er billigt at tage på ferie. Der findes dog måder hvorpå det kan gøres billigere. Det kan du enten gøre ved at lede efter et godt tilbud, eller ved at tage et kig på udvalget af afbudsrejser. Du finder dog sjældent deciderede tilbud hos Skan Rejser. Tværtimod, så er udvalget af afbudsrejser stort.

Derfor er der også en god chance for, at du kan finde en rejse, der falder i din smag. Det kan ikke garanteres, at der altid er noget, der lever op til dine krav, men der er dog jævnligt udskiftning i antallet og udvalget af afbudsrejser. Derfor er det en god idé, at du løbende holder øje med deres udvalg af afbudsrejser.

Udbydes typisk i form af restpladser

De fleste afbudsrejser hos Skan Rejser er udbudt i form af restpladser. Det er der både fordele og ulemper ved. Det betyder ofte, at du kan købe pladserne til en billig pris, men det betyder også, at der ofte er kort tid til afrejse. Derfor er det ikke alle, der tiltales af, at skulle betale en sådan form for rejse.

Hvis du derimod ikke ser det som et problem, at du skal pakke kufferten og rejse med det samme, er det dog en ideel måde at spare penge på. Derfor skal du dog også være indstillet på, at du ikke nødvendigvis har held med at booke en ferie. Der er nemlig rift om de billige pladser på samtlige busrejser udbudt af Skan Rejser.

Jo længere du venter, des mere sparer du

For at opnå den lavest mulige pris, skal du vente med at bestille din ferie, til kort inden afrejse. Jo længere du tør at vente, des mere kan du spare. Derfor er det en god idé, at du venter med at bestille din ferie, hvis ikke du har noget imod at skulle pakke kufferten kort efter bestilling.

Det skal dog nævnes, at der er en fare for, at den ønskede ferie ender med at blive solgt. Derfor er du nødt til at se det som en kalkuleret risiko. Heldigvis er der dog ofte nye restpladser til salg, hvorfor der altid er gode forudsætninger for, at du kan købe en billig ferie hos Skan Rejser.

Kontakt og åbningstider

Hvis du gerne vil i kontakt med Skan Rejser, har du flere muligheder. Du kan enten tage kontakt til det danske rejsebureau via e-mail eller telefon. Ønsker du at kontakte rejsebureauet, skal du bruge følgende oplysninger:

Adresse:

  • Skan Rejser A/S
  • Brogade 3, 3. Sal (Indgang via port)
  • DK-4600, Køge

Åbningstider:

  • Mandag: 09:00 – 16:30
  • Tirsdag: 09:00 – 16:30
  • Onsdag: 09:00 – 16:30
  • Torsdag: 09:00 – 16:30
  • Fredag: 09:00 – 16:30
  • Lørdag: Lukket
  • Søndag: Lukket