Detur

Detur Danmark er en del af Detur Group, der har kontorer i store dele af Norden, herunder både Finland og Sverige. Deres danske afdeling blev etableret i starten af 2011, og er fuldgyldigt medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID) og Rejsegarantifonden (reg. nr.: 2318). Derfor kan du trygt bestille din ferie hos Detur.

Timelesstravel.dk er hverken administreret eller associeret med Detur

Rejsebureauet så dagens lys i 1998 i Finland. I dag sender de mere end 200.00 gæster på charterferier hvert år. Dertil arrangerer de er stort antal rejser for såvel store som små grupper, der har vidt forskellige formål. Det inkluderer bl.a. kunstmaling, fodbold, singleliv, konferencer, cykling m.m.

Kredit: Detur

Er specialiseret i charterrejser

Detur er et rejsebureau, der har specialiseret sig i charterrejser med direkte fly fra hhv. København, Aalborg og Billund Lufthavn. De tilbyder bl.a. rejser til de populære lande Grækenland, Tyrkiet, Tunesien og Egypten. Derfor byder deres udvalg sandsynligvis også på et udvalg af ferier, der harmonerer med dine ønsker.

I Tyrkiet tilbyder de rejser til kendte favoritter på sydkysten: Antalya, Alanya, Belek, Side og Kemer. Du finder også rejser til Bodrum og Marmaris i den sydvestlige del. Kreta har været en del af deres program siden 2014. Det foregår med direkte fly til Chania på Kreta.

Når du lander på Kreta, kan du vælge mellem ferielejligheder og All Inclusive i Agia Marina, Platanias, Kato Stalos, Maleme, Rethymnon m.v. Efter den stor succes med Kreta, blev Rhodos også taget med i programmet. De tilbyder direkte flyvninger til Rhodos fra både København og Billund Lufthavn.

Efter en pause tilbyder de igen rejser til Tunesien. Det er et land, der sol, vand og hvide sandstrande. Når det bliver mørkt i Danmark, kan du hoppe på et direkte fly til Rødehavet. Her kan du vælge blandt mange skønne resorts i hhv. Hurghada, El Gouna og Makadi Bay samt Sharm el Sheikh.

Tag på en billig afbudsrejse med Detur

Hvis du gerne vil på en billig ferie, er det oplagt at bestille en afbudsrejse hos Detur. Hvis du har et ønske om dette, så har du flere forskellige muligheder. Du kan både vælge blandt flere lufthavne, hvilket er en fordel, hvis du ønsker at flyve fra den lufthavn, der er tættest på din bopæl.

Det er dog også muligt at vælge en specifik destination og måned. Det er muligt at sortere efter laveste pris eller tidligste afrejsedato. For den specifikke afgang kan du vælge fly og hotel. Du kan selvfølgelig vælge, om din rejse skal være med All Inclusive, da der er flere af disse typer afbudsrejser.

Udvalget bliver løbende opdateret

De sørger for løbende at opdatere udvalget og priserne. Derfor vil du opleve, at der kan være stor forskel på prisen, når du besøger deres hjemmeside. Du får de laveste priser på de rejser, hvor det er en restplads, du køber. Det er de såkaldte Last Minute-rejser, hvor der er kort tid til afgang.

Disse rejser sælges billigst, men priserne stiger dog i takt med udbud og efterspørgsel. Deres udvalg af rejser ændrer sig hele tiden, hvilket udvalget af afbudsrejser også gør. Nogle rejser bliver hurtigt udsolgt, hvorfor det er en god idé ikke at vente for længe, hvis du falder over en rejse, som du gerne vil bestille.

Har du et ønske om at tage af sted her og nu, er det en god idé at tjekke det mulige udbud af afbudsrejser. Det er en billig måde at holde ferie på, men det kan gøres endnu billigere med en rabatkode. Hvis du ønsker at sikre, at Detur er det rette bureau at vælge, kan du læse en række anmeldelser på Trustpilot.

Kontakt og åbningstider

Der er rig mulighed for at komme i kontakt med Detur. Kundeservice er vigtigt hos rejsebureauet, hvorfor de ikke blot tilbyder flere kontaktmuligheder, men også lange åbningstider. Hvis du har i sinde at tage kontakt til Detur, kan det foregå ved hjælp af nedenstående e-mail eller telefonnummer:

Åbningstider

  • Mandag: 08:00 – 20:00
  • Tirsdag: 08:00 – 20:00
  • Onsdag: 08:00 – 20:00
  • Torsdag: 08:00 – 20:00
  • Fredag: 08:00 – 20:00
  • Lørdag: 09:00 – 18:00
  • Søndag: 09:00 – 18:00

De har desuden fysiske afdelinger i København V og Låsby. Disse kan også besøges, hvis du ønsker rådgivning. Det er dog en god idé at lave en aftale først.

Administrationstillæg ved telefonbestilling

Hvis du ønsker at bestille en rejse over telefonen, skal du gøres opmærksom på, at det koster et mindre tillæg på 50 kr. pr. bestilt rejse. Det er et administrationstillæg, der bliver pålagt, da en medarbejder hos Detur skal varetage den praktiske del af rejsebestillingen.

For nogen er det værd at betale for, mens det andre virker unødvendigt at skulle bestille en rejse gennem en telefonsamtale. Du er dog altid velkommen til at ringe til dem, hvis du ønsker hjælp eller vejledning fra én af deres dygtige konsulenter. Det koster selvfølgelig ikke noget at stille spørgsmål.