Dette skal du se og opleve på Seychellerne

1191
0
SHARE
Seychellerne

Seychellerne er et ægte paradis, som er placeret lige uden for Afrikas østkyst. Seychellerne består af mere end 115 øer, turkisblåt hav og omkring 80 badestrande, hvilket gør Seychellerne til et yndet, dog uspoleret turistmål, der hvert år besøges af rejselystne fra hele verden.

Hvis du vil på en ægte drømmeferie, bør du besøge Seychellerne, der har nogle af de absolut bedste badestrande i hele verden. Seychellerne består af mere end 100 øer, som hver især har en smuk og betagende natur, ligesom klimaet er yderst behageligt hele året rundt.

De mest populære øer på Seychellerne er Mahé, som er hovedøen, Praslin, La Digue og Denis Island. Uanset hvilken af øerne du vælger at aflægge et visit, kan du se frem til en tropisk ferie, hvor du kan komme helt ned i gear, samtidig med at der er rig mulighed for at få én på opleveren.

Turismen er underlagt regulering

Du skal ikke tage til Seychellerne, hvis du ønsker en ferie fyldt med forlystelser og turistmål. Turismen på Seychellerne er underlagt regulering, hvorfor du kan se frem til en ferie, hvor der er god plads på stranden, og hvor der er mulighed for at tage det hele i et afslappende tempo.

Lokalbefolkningen på Seychellerne er virkelig gæstfrie, og de hjælper dig gerne med at finde de bedste steder på de øer, du besøger. Det gør sig gældende, uanset om du besøger hovedøen Mahé eller en af de mange andre, spændende øer, der hver især bestemt også er et besøg værd.

Seværdigheder på Seychellerne

I Mahé ligger den største nationalpark på Seychellerne, Morne Seychellois, der består af omkring 20 % af øens samlede areal. Der er vandrestier på mere end 15 kilometer, som helt sikkert er et visit værd, hvis du kan lide at hike. Du kan enten vælge at tage ruten sammen med en guide eller at besøge den på egen hånd.

På Curieuse Island, der ligger lige uden for Praslin, findes mere end 500 kæmpeskildpadder. De stammer fra Aldabra, der er en atol i Seychellerne, som er hjemsted for mere end 100.000 kæmpeskildpadder.

Rejs til Seychellerne, hvis du elsker naturoplevelser, at slappe af og tage tingene i et roligt tempo. Der er mere end 80 sandstrande i Seychellerne, og de fleste af dem er det, der kan betegnes som værende paradisstrande.

De mest populære er Anse Lazio, der ligger på øen Praslin, og Petit Anse, som er beliggende ved La Digue. Begge er ganske velbesøgte, men grundet den regulerede turisme er der rig mulighed for at få en god plads, uden at der er alt for mange turister, som det ellers er tilfældet ved andre strande af samme dimensioner på mere udprægede turistmål, end det er tilfældet her.

SHARE
Next articleDrømmer du om en ny oplevelse?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here