Sun Tours

Sun Tours er et dansk rejsebureau, der har mange års erfaring med at arrangere rejser. Rejsebureauet byder på mere end 30 års erfaring i rejsebranchen. Sun Tours blev nemlig etableret tilbage i 1985, hvorfor de har arrangeret rejser i hele 35 år.

Timelesstravel.dk er hverken administreret eller associeret med Sun Tours

De tilbyder et bredt udvalg af charterrejser. Disse rejser afgår hovedsageligt til Sydeuropa, men de har også specialiseret sig i skiferier i fyrstedømmet Andorra. Det er et mindre fyrstedømme, der ligger mellem Spanien og Frankrig. Til dette område har de arrangeret rejser i mere end 15 år.

Kilde: Sun Tours

Endvidere har de altid danske rejseledere på alle deres rejsemål, hvad end du vælger Rhodos, Kreta, Mallorca eller en fjerde destination. Deres rejseledere sætter en ære i at yde den bedst mulige service for gæsterne. Det bør desuden nævnes, at Sun Tours er et søsterselskab til det danske rejseselskab Bravo Tours.

Kom billigt på ferie med Sun Tours

En afbudsrejse er en ideel rejseform, hvis du gerne vil afsted på en billig ferie. Til trods for, at mange tror det modsatte, har du faktisk mulighed for at være relativt fleksibel i forhold til afrejsetidspunkt og rejsemål. Det er i hvert fald aktuelt, hvis du bestiller afbudsrejser hos Sun Tours.

Deres afbudsrejser er ofte restpladser eller rejser, der er blevet ledige, fordi tidligere kunder har annulleret deres bestilling. Det er ensbetydende med, at der er en helt naturlig begrænsning på antallet af rejser. Du er typisk også begrænset i forhold til, hvilke rejsemål og hoteller, der er ledige.

Ydermere ligger rejsetidspunkterne fast, hvorfor det ikke er muligt at vælge, hvilken uge eller uger du gerne vil på ferie i. Til gengæld er dette noget, der afspejles i prisen. Derfor er du garanteret, at en afbudsrejse vil være billigere end en traditionel rejse – uanset om det er camping eller All Inclusive.

Har du i sinde at bestille en afbudsrejse hos Sun Tours, skal du være hurtig til at slå. Er du ikke det, er der en risiko for, at pladsen sælges til anden side. Der er nemlig rift om de billige ferier.

Tilbyder afbudsrejser med kort og langt varsel

Før i tiden var afbudsrejser noget, man købte i lufthavnen. Man skulle møde op med en pakket kuffert, hele familien under armen, og med et åbent sind i forhold til, hvor man skulle på ferie. Det betød, at man måtte tage, hvad man kunne få, eller man måtte køre hjem igen.

I dag foregår dette heldigvis på mere organiseret vis. Derfor kan du blot sidde hjemme i ro og mag, da du blot kan holde øje med afbudsrejser på nettet. Når du falder over noget, der harmonerer med dine rejsedrømme, dit budget og rejseplaner, er det blot at slå til.

Du behøver ikke at rejse med det samme

Mange er ligeledes af den opfattelse, at man er nødt til at pakke kufferten med det samme, hvis man skal på en afbudsrejse. Sådan behøver det dog nødvendigvis ikke at være, såfremt det ikke ønskes. Du kan finde et stort udvalg af afbudsrejse, der har afrejse flere uger eller måneder frem i tiden, hos Sun Tours.

Derfor har du god tid til at planlægge din ferie, pakke i ro og mag, og bygge en god ferieforventning op. Hvis du gerne vil afsted allerede i dag eller i morgen, finder du dog også et stort udvalg af rejser med kort varsel. Vær dog opmærksom på, at antallet af pladser på de nært forestående afgang ofte er begrænsede.

Hvis I er en større familie, der skal afsted, kan det være vanskeligt at finde plads på en afbudsrejse med kort varsel. I en sådan anledning anbefales det, at I kigger på det udvalg af afbudsrejser, der befinder sig længere ude i fremtiden. Her kan I sandsynligvis finde noget, der harmonerer med jeres ønsker.

Afgange fra flere danske lufthavne

Hvis du vælger at bestille din afbudsrejse hos Sun Tours, kan du ikke blot vælge blandt et hav af rejsemål. Du kan også vælge blandt flere forskellige danske lufthavne som afgangsdestination. De fleste af afbudsrejser har dog adgang fra enten København eller Billund, men i nogle tilfælde er afgang fra Aalborg også muligt.

Derved er det muligt at tilrettelægge din rejse med udgangspunkt i, hvor du bor. Det er både tidsbesparende, men minimerer ligeledes dine transportudgifter mellem hjem og lufthavn.

Kontakt og åbningstider

Hos Sun Tours vægter de kundeservice højt. Derfor kan du kontakte dem på mange måder. Du kan kontakte dem via telefon, e-mail eller livechat. Vær dog opmærksom på, at der er forskellige åbningstider for hhv. chat og telefon.

Åbningstider – Chat:

 • Mandag: 09:00 – 21:00
 • Tirsdag: 09:00 – 21:00
 • Onsdag: 09:00 – 21:00
 • Torsdag: 09:00 – 21:00
 • Fredag: 09:00 – 17:00
 • Lørdag: 10:00 – 13:00
 • Søndag og helligdage: 10:00 – 14:00

Åbningstider – Telefon:

 • Mandag: 09:00 – 17:00
 • Tirsdag: 09:00 – 17:00
 • Onsdag: 09:00 – 17:00
 • Torsdag: 09:00 – 17:00
 • Fredag: 09:00 – 17:00
 • Lørdag: 10:00 – 13:00
 • Søndag og helligdage: 10:00 – 14:00