Bravo Tours

Bravo Tours er et dansk rejsebureau, der har været aktive i mere end 20 år. Det danske rejsebureau så dagens lys i 1998. Dengang var der syv medarbejdere, mens der i dag er 70. Det store antal medarbejder er fordelt på tre kontorer Herning, Aalborg og København.

Timelesstravel.dk er hverken administreret eller associeret med Bravo Tours

Der har altid været fokus på charterrejser i Bravo Tours. Dette kommer også til udtryk ved, at de først gæster fløj til hhv. Alanya, Mallorca, Golden Sands og Thailand. Deres succes tog for alvor fart i 2004, da de åbnede op for rejser til Azorerne. Det var et stort sats for dem, men det viste sig at være en stor succes.

Kredit: Bravo Tours

Bravo Tours har altid udvidet gennem årerne

I 2006 kunne de bryste sig af at runde endnu en milepæl. I dette år præsenterede de nemlig rundrejser i hele verden. Til trods for, at der er tale om længerevarende rejser, er det fortsat med dansktalende rejseleder, høj service og en kundetilfredshed, der er helt i top.

Gennem årene har de valgt at udvide med et væld af rejser. Det betyder, at de i dag kan tilbyde et udvalg af både safarirejser, golfferier, rundrejser, grupperejser og aktive ferier. Ikke nok med det, så er der også hele tiden kommet nye rejsemål til, hvorfor deres samlede rejseudvalg konstant har været stigende.

I 2006 rundede de 100.000 rejsende om året. I dag er der mere end 170.000 gæster, der rejser med Bravo Tours på årlig basis. De mange gæster rejser til én af de mere end 60 destinationer, som de tilbyder. Det gør Bravo Tours til det tredjestørste rejsebureau på det danske marked.

Tilbyder mere end 60 forskellige rejsemål

Da de tilbyder mere end 60 forskellige rejsemål, er du garanteret at kunne finde en ideel rejse eller ferie for dit vedkommende. Deres udvalg består ikke blot at rejser til velkendte charterdestinationer såsom Tenerife, La Palma, Kreta og Rhodos.

De tilbyder også rejser, der afgår til andre destinationer, hvilket inkluderer eksotiske rejsemål såsom Phuket, Koh Chang, Zanzibar, Bali mv. Endvidere tilbyder de også storbyferier, hvis dette er noget, der tiltaler dig. Du kan bl.a. rejse til både Barcelona, London, Dubai, Paris og Rom med Bravo Tours.

Som tidligere angivet, er deres udvalg ikke begrænset til charterferier, som mange tror. Tværtimod, så har du et væld af muligheder, da de også tilbyder golf-, safari- og rundrejser. Siden deres start i 1998 har Bravo Tours udvidet i stor stil, hvorfor deres udvalg i dag byder på noget, der appellerer til enhver.

Afrejse fra flere lufthavne

Du kan ikke blot vælge blandet et utal af rejsemål verden over. Du har også frihed til at vælge blandt et stort antal lufthavne, når du rejser med Bravo Tours. Mere specifikt, så tilbyder de afrejse fra Billund, København, Aalborg, Aarhus, og Hamborg Lufthavn.

Derfor har du frihed til at vælge netop dén lufthavn, du foretrækker. Det kan være, at du foretrækker Billund eller Kastrup, fordi det er de tætteste lufthavne. Mange foretrækker derimod Hamborg, fordi der ofte er en del penge at spare ved at flyve fra denne lufthavn.

Altid et stort udvalg af afbudsrejser

Hvis du gerne vil på en billig ferie, er afbudsrejser den bedste løsning. Heldigvis kan du vælge blandt et væld af afbudsrejser hos Bravo Tours. De har altid et stort udvalg af afbudsrejser. Nogen af dem er med afrejse inden for kort tid, mens andre er med afrejse et stykke ude i fremtiden.

De mange afbudsrejser adskiller sig på baggrund af mange punkter. Du kan sagtens finde afbudsrejser med All Inclusive, såfremt dette ønskes. Det er dog også muligt at finde billige afbudsrejser med både halv- og helpension. Derfor er du garanteret at kunne finde en rejse, der harmonerer med dine ønsker.

Her er det vigtigt at være opmærksom på, at du skal handle hurtigt, hvis du skal have en billig ferie. Der er rift om rejserne, hvorfor du skal være hurtigt ude, hvis du skal opnå maksimal besparelse.

Kontakt og åbningstider

Du har mange muligheder for at komme i kontakt med Bravo Tours. Du kan kontakte dem via e-mail, telefon og livechat. Det vidner om, at de er et rejsebureau, der lægger stor vægt på kundeservice. Derfor skal du ikke holde dig tilbage, hvis du har spørgsmål, som du ønsker at få besvaret.

Vær dog opmærksom på, at de har forskellige åbningstider, alt afhængigt af, om du ønsker at kontakte Bravo Tours via e-mail, telefon eller livechat. Deres kontaktoplysninger er som følgende:

Åbningstider – Telefon:

 • Mandag: 09:00 – 17:00
 • Tirsdag: 09:00 – 17:00
 • Onsdag: 09:00 – 17:00
 • Torsdag: 09:00 – 17:00
 • Fredag: 09:00 – 17:00
 • Lørdag: 10:00 – 13:00
 • Søndag og helligdage: 10:00 – 14:00

Åbningstider – Chat:

 • Mandag: 09:00 – 21:00
 • Tirsdag: 09:00 – 21:00
 • Onsdag: 09:00 – 21:00
 • Torsdag: 09:00 – 21:00
 • Fredag: 09:00 – 17:00
 • Lørdag: 10:00 – 13:00
 • Søndag og helligdage: 10:00 – 14:00