Afbudsrejser fra Ålborg lufthavn

Er det ved at være sommerferietid og er budgettet begrænset? Så leder du nok efter afbudsrejser fra Ålborg lufthavn. Ålborg lufthavn har de seneste år introduceret nye direkte flyveruter til bl.a. Tyrkiet, Grækenland  og Mallorca (samt mange andre steder). Bor du derfor i Jylland er der både penge, og tid, at spare ved at finde en billig charterrejse fra Ålborg Lufthavn. Herunder finder du vores bud på hvor turen kan gå til, samt de destinationer som du kan rejse direkte til. 

Afbudsrejser fra Ålborg Lufthavn til Tyrkiet (bl.a. Alanya)

Fly letter i lufthavnEr du én af de flere tusinde danskere som hvert år leder efter en afbudsrejse til Tyrkiet? Så er det med at sidde klar foran computeren og slå til, når det rigtige tilbud dukker op. Hvis du er i tvivl om hvor i Tyrkiet du skal rejse til, kan du læse mere om Tyrkiet i vores guide.

Tyrkiet er nemlig ikke danskernes foretrukne destination uden grund. Her kan alt fra børnefamilier til “festaber” rejse til og få en billig ferie uden at sprænge budgettet.

Én af Tyrkiets mest populære byer er Alanya som du bestemt bør tjekke ud, hvis du godt kan lide storbystemning. Hvis du vælger at bestille en afbudsrejse til Tyrkiet, skal du være opmærksom på at du ikke kan rejse til alle Tyrkiets byer fra Aalborg. Den eneste direkte rute (her i 2014) er til Istanbul. Alternativt skal du rejse fra København eller bære over med at turen kommer til at inkludere flere mellemlandinger.

Rejser fra Aalborg til Grækenland (Kreta, Kos og Rhodos)

Overvejer du i stedet at tage afsted på ferie til Grækenland og landets flotte strande, dejlige mad og budgetvenlige priser?

Fra Aalborg kan du komme til de mest populære destinationer i Grækenland, herunder Kreta, Kos og Rhodos.

Her er flyvetiden blot 3,5 timer i det du kan rejse direkte. Dette gør det især ideelt for børnefamilier, da dette er relativt kort tid og I slipper for eventuelle mellemlandinger (som også er med til at drive prisen op). Hvis du ikke har rejst til Grækenland før, så anbefaler vi at læse vores omfattende guide til landet her.

Afbudsrejser til Spanien (flyv direkte til Mallorca)

Et andet land som tiltrækker tusindvis af danske turister hvert år, dels pga. det dejlige vejr, men ikke mindst fantastiske øer er Spanien. Her kan i flæng nævnes

  • Mallorca (direkte afgang fra Aalborg): Øen byder på noget for unge som ønsker at opleve det fantastiske natteliv og for børnefamilier med børnevenlige strande. Der er altså lidt for ethvert temperament, og vil du shoppe løs kan du lægge turen forbi hovedstaden Palma. Mallorca har længe været en foretrukken destination blandt turister verden over og dette bærer stedet også præg af (på godt og ondt). Ved at vælge Mallorca som feriemål, er man dog sikker på en ferie som ikke skuffer og hvor vejret holder og hvor flyvetiden er mindre end 3 timer direkte fra Aalborg!
  • Tenerife: Er en af de populære Canariske øer. Her kan du opleve alt fra uberørt natur til ferieområder “proppet” med turister til lokale og charmerende landsbyer.
  • Barcelona (direkte afgang fra Aalborg): Storbyen over dem alle og huser bl.a. ét af verdens mest populære fodbold. En oplagt destination til en storbyferie!
  • Malaga: Malaga er kendt for sin fantastiske vine og olivenolie og har gennem mange år tiltrukket turister fra alle verdens afkroge. Samtidig huser den også Spaniens største, og mest travle, lufthavn.

Andre spændende feriemål som du kan rejse direkte til fra Ålborg lufthavn

Bulgarien: Her er det især de unge som bliver draget billige afbudsrejser til Sunny Beach i Bulgarien. Flyvetiden fra Aalborg til Sunny Beach i Bulgarien er på 3 timer. Bulgarien er dog mere end Sunny Beach og byder også på spændende byer såsom Sozopol, Elenite og Obzor.

London: London er et oplagt feriemål om du ønsker at besøge en vaskeægte storby eller blot ønsker at holde en forlænget weekend. Flybilletterne til London er nærmest pinligt billige og rejser du fra Aalborg (som tilbyder direkte afgange) kommer du ikke tættere på vores britiske naboer. Flyvetiden er blot 1,5 timer så du kan knap nok nå at drikke kaffen før du sætter benene i London.

Generelt kan du rejse til flere destinationer end man lige umiddelbart skulle tro, eksempelvis kan du også rejse direkte til Færøerne, Oslo, Stockholm, Nice og Grønland

Familie i lufthavnen

Flyv fra Aalborg til København (indenrigs) på en halv time!

Det er dog ikke altid, at det skal være til eksotiske feriemål såsom Tyrkiet, Grækenland og Mallorca – rigtig mange danskere rejser også indenrigs fra Aalborg til København. Her er flyvetiden blot 35 minutter (det tager mellem 4-5 timer med tog!) og prisen på en billet (tur+retur) er omkring 800 kr.

Da der er helt op til 16 daglige afgange fra Aalborg til København, kan du i stedet være hurtig til at rykke ud og i stedet “prøve lykken” og finde en afbudsrejse. Her vil der typisk være nogle hundrede kroner at spare.

Mere om rejser fra Aalborg Lufthavn

Ønsker du at fortsætte og planlægge din ferie med udgangspunkt i Aalborg Lufthavn? Så klik forbi lufthavnens hjemmeside hvor du endnu mere specifikt kan se hvorfra du kan rejse til (både direkte og med mellemlandinger). Siden er også så smart bygget op, at du kan finde aktuelle dagstilbud på siden så du aldrig kommer til at betale for meget.

-Rigtig god ferie!