Hvor skal din næste luksusrejse gå hen? Her er fire forslag

  144
  0
  SHARE
  Ferie

  At rejse er at leve, sagde en klog mand engang. Manden hed H.C. Andersen, og han var glad for at komme ud og opleve verden. Citatet opstod i 1840’erne, hvor H.C. Andersen var på en lang rejse gennem Europa. Er du lige så glad for at rejse, som H.C. Andersen var, er det meget tænkeligt, at du allerede er i gang med at planlægge din næste rejse. Mangler du dog inspiration til dette, er du landet på den rigtige side.

  Skal din næste ferie være en luksuriøs en af slagsen, kan du benytte dig af de fire forslag, du får i artiklen her. I disse år sælges der rigtig mange luksusrejser til bl.a. Maldiverne, Dubai, New York og Singapore, og det er ikke uden grund. Læs mere nedenfor.

  Maldiverne

  Maldiverne er næsten synonym med luksus og afslapning. Denne destination byder i hvert fald på tropeluksus for alle pengene. Det er bl.a. de fantastiske hoteller, de hvidhvide strande og det høje serviceniveau, der er med til at gøre Maldiverne til en luksuriøs destination.

  Skal det være ekstra luksuriøst, anbefaler vi at booke en bungalow på vandet eller alternativt en eksklusiv strandhytte. Det er bl.a. populære valg hos par, der er på bryllupsrejse, men du fortjener selvfølgelig også at bo eksklusivt, hvis du rejser med din veninde, søster eller kollega.

  Dubai

  Dubai er også en af de destinationer, der er svære at komme udenom, når vi taler luksusrejser. I Dubai kan du bl.a. nyde spændende kultur, fantastisk arkitektur, eksklusive biler, tårnhøje skyskrabere, enorme shoppingcentre og meget mere. Dertil skal det nævnes, at Dubai byder på adskillige eksklusive restauranter, hvor du kan nyde mad fra både det italienske, arabiske og franske køkken m.v.

  Du kan selvfølgelig også bo som en konge eller dronning i Dubai. Hvis det skal være så luksuriøst som muligt, skal du booke en overnatning på Burj al Arab, der er verdens eneste syvstjernede hotel.

  New York

  New York hører til blandt de mest populære storbyer i verden, og det er der ikke noget at sige til. I New York kan du ikke kun bo fantastisk på et af de mange smukke 5-stjernede hoteller, hvor servicen er i særklasse. Du kan også shoppe løs i de mange luksusbutikker samt spise mad fra allerøverste hylde på de eksklusive restauranter, der er at finde rundt omkring i byen. New York huser bl.a. en lang række Michelin-restauranter, eksempelvis Claro, Frevo, Masa, Noda, Per Se og mange andre.

  Singapore

  Singapore er også en anbefalelsesværdig destination, hvis du vil planlægge en luksusrejse, som du sent vil glemme. Singapore er bl.a. kendt for sin famøse skyline, kæmpe shoppingcentre med alle de kendte mærkevarer og imponerende arkitektur. Og når ja, så huser Singapore en af de smukkeste og mest eksklusive lufthavne i verden.

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here