Disse ting skal man huske, når man rejser mod sydens sol

258
0
SHARE
Rejsekuffert

Der er nogle ting, der er vigtige at huske, når man rejser mod sydens sol for at lade batterierne op. Læs med her og bliv klogere på, hvad der er godt at have i baghovedet.

Glem ikke badetøjet

Der er mange ting at tage stilling til, når man skal pakke til en rejse. En af de vigtigste ting, man skal overveje, er dog, hvilket badetøj man skal have med. Sidst på sæsonen er der altid gode tilbud at hente, så man kan få badetøj af en høj kvalitet til en billigere pris. Typen af badetøj afhænger selvfølgelig af, hvem man er, og hvilken ferie man er på.

Hvis du skal surfe eller svømme meget, er det en god idé at vælge badetøj, der sidder tæt ind til kroppen, og som har nogle gode stropper, så du er sikker på, at dit badetøj ikke falder af. Hvis du derimod blot skal ligge og slappe af på stranden eller ved poolen, kan du sagtens vælge en model, hvor der er ikke er taget nær så meget højde for det praktiske.

Husk solcremen

Solcreme er et produkt, der beskytter huden mod skadelig Uv-stråling fra solen. Solcreme indeholder solfiltre, der reflekterer eller absorberer Uv-stråling. Nogle solcremer indeholder også ingredienser, der virker reparerende og plejende på huden.

Det er vigtigt at vælge den rigtige type af solcreme til ens hudtype. Hvis man har meget tør eller sensitiv hud, bør man vælge en fugtgivende og mild solcreme uden parfume eller farvestoffer, og hvis man har normal eller fedtet hud, kan man vælge en almindelig solcreme med eller uden parfume eller farvestoffer.

Det anbefales at bruge en solcreme med en SPF på mindst 15 for at undgå forbrændinger og andre skader på huden som følge af Uv-stråling fra solen, og man skal huske at smøre sig ind flere gange dagligt, når man opholder sig udenfor i de varme måneder.

Bevar dine minder med et engangskamera

Engangskameraet er et fantastisk værktøj til at forevige dine minder og tage dig tilbage til din ferie efter, du er kommet hjem. Man kan få nogle fantastiske billeder, som afspejler de oplevelser og stemninger, man havde på turen, og det kan give én noget at se frem til, når man kommer hjem.

Det giver noget andet end billeder taget på telefonen, hvor man nemt kan blive opslugt af, om detaljerne bliver fremstillet præcis, som man ønsker det frem for bare at bruge tiden på at suge oplevelserne til sig.

Det er altid en god idé at være godt forberedt på rejsen, så man ikke kommer til at glemme noget væsentligt. Husk derfor ovenstående ting, når du rejser mod sydens sol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here